© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Poezi

Poezi për ketrin

Ketrushi

Herë në një degë,
herë në një tjetër,
ngjitet dhe zbret,
luan në drurë, një ketër.

Dhe rrok një arrë,
dhe kap një gogël,
fluturon mes drurësh,
në lodër.

Dhe flak një arrë,
dhe flak një gogël,
e s´ndjehet kurrë,
i vogël.

Kur flak një Sto arrë,
kur hedh një gogël,
jetën e kthen
në lodër.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.