Fri. May 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Poezi

Poezi për lulet

Çelin lulet

Në oborrin tim, lule çeli dardha,
dridhen si në ethe, të bukura, të bardha.

Në oborrin tim, lule çeli molla,
vallëzojnë hareshëm, të bukura të holla.

Në oborrin tim, ka dhe një qershi,
lule tufë tufë, ç’është kjo magji?

Në oborrin tim, lule çeli pjeshka,
dehur nga lulet, ulem, shkruaj vjersha.

You cannot copy content of this page