Fri. May 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Poezi

Poezi për Macen

Macja ime

Macja ime
Fle në gjumë,
Prane zjarrit
Gërhet shumë

Macja fle,
Festë e madhe.
Miushi tundet,
si në valle.

“Fli ti mace
Dhe një çikë
Ngjajnë gërhimat,
me muzikë.

Mace si ti,
jo nuk ka,
fli në gjumë
edhe ca.”

Macja ime,
Gërhet shumë.
Pranë zjarrit
Fle në gjumë.

Shih edhe:

Poezi për qenin

 

Poezi për macen
Poezi
You cannot copy content of this page