Mon. Dec 5th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Poezi

Poezi për matematikën – Shkruar nga Tonin Nikolli

MATEMATIKË

Gjithë jetën ,
për mua,
matematika,
ishte frika…

Me të panjohurat,
që kurrë,
s’i dita…

X- i ishte fytyrë e butë.
Y- i, pupupu…
Z- fshehur nën qingj,
blegërinte si ujk…

Poezi për matematikën
Poezi

You cannot copy content of this page