Mon. Dec 5th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Poezi

Poezi për mëkatet shkruar nga Edna Kapurani

Mëkatet

Mëkatet si lan dot,
Gjithë lumenjtë ti bashkosh,
Prandaj hiq dorë nga ligësia,
Që i qetë të jetosh.

Të ligun se do askush,
Se nuk vlen asnjë grosh,
Pas gishtit s”fshihet njeri,
Me gisht të tregojnë sa të rrosh.

Sado maska të ndërrojë,
Lugati,lugat mbetet,
Pisllëqet që lë pas,
Nuk I lajnë as detet.!!!!

Marrë nga “” Ëngjëll në PIKTURË””

Edna Kapurani

You cannot copy content of this page