© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
PoeziPoezi

Poezi për mendimin – shkruar nga Fani Duro

Mendimi
———

Mendimi rrëzon edhe malet,
mendimi detet, oqeanet i than i kthen në kripë.
Mendimi arin galaktikat, çuditë,
…kalon limitin logjik.
Mendimi( “sa keq”) nuk mundet dot në fund të vargut të verë një pikë,
të ndalë muzën, stepet…ka frik.

Poezi nga Fani Duro

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.