Mon. Dec 5th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Poezi

Poezi për mirënjohjen – shkruar nga  Dava Lleshi

Mirënjohja

Sa pak praktikohet kjo vepër,
Fodulleku, egoizmi në maksimum,
Sa më lart të ngjitesh o njeri,
Mirënjohja duhet të rritet jo te bie!

Askush i vetëm shkallët nuk i ngjit,
Duke filluar nga prindi që të rriti,
Shoqëria që gjithmon te hapi rrugë,
Perëndisë me shume se askujt!

Na deshi i pari, pa e duam Atë,
Nën mallkim kushdo largohet nga Ai,
Nuk e them nga mendja ime ,
Ë thotë fjala e shkruar nga fryma e Tij!

You cannot copy content of this page