Fri. May 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Poezi

Poezi për njeriun e dëborës

Njeriu i dëborës

Një kapelë ka në kokë
dhe për hundë një karrotë.
Eh ç´ftohtë bën, bora zbardh,
mbështjellë qafën me një shall.

Eh ky plak kërkon sy,
gjejmë një thëngjill të zi.
Sytë rrotullon ngadalë,
Me thëngjill çfarë sheh vallë?

Sythëngjill vallë çfarë sheh,
që kaq shumë buzëqesh?

You cannot copy content of this page