Fri. May 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Poezi

Poezi për pëllumbat

Pëllumbat

Trumba,
trumba,
trumba,
qiellin e mbuloi,
një re
me pëllumba.

Rrokulliset qielli,
bën kollotumba,
një re me pëllumba,
trumba,
trumba,
trumba…
Eh,
këta pëllumba…

Trumba,
trumba,
trumba,
një re me pëllumba,
në qiell,
në tokë,
mbi supe,
mbi kokë.

Eh, këta pëllumba…
Luajnë ca pëllumba,
një qiell
me kollutumba,
trumba, trumba,
trumba…

Luajnë ca pëllumba,
eh ç’gaz,
e hare,
një valle pëllumbash,
atje lart,
në re.

You cannot copy content of this page