Fri. May 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Poezi

Poezi për Pranverën

Pranvera

Dikush më solli
lule me mijëra,
qoftë gjithnjë
plot lule dhe ngjyra

Dikush, pallton e madhe-
ma mori nga krahët
këpucët m’i hoqi,
më veshi sandalet.

Dikush më bëri
të lehtë, gogël,
ndaj renda pas lulesh,
ndaj humba në lodër.

Dikush më thirri,
më prisje dhe erdha,
ishte e shtrenjta,
e bukura pranvera.

You cannot copy content of this page