Fri. Sep 30th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Poezi

Poezi për shëndetin – shkruar nga Diana Filaj

Shëndeti është bekim!!

Jam mirë ,edhe sot
Për mua është bekim
Vlerësoj çdo gjë që kam
E nis ditën me gëzim

Kam shëndetin ,bëj çfarë të dua
E gjithë bota është për mua
Më mjafton të kem ide
Dhe këmbët në tokë, përdhe

Dita sot, nuk ngjan me dje
Nuk jan motra ,as shoqe
Edhe qielli s’është si dje
Herë ka diell, herë ka re

Më mjafton pak të mendoj
Kush jam ,ç’farë dëshiroj
Sa herë vjen një ditë e re
Dua t’jem ,më e mirë se dje!!

Diana Filaj

Poezi për shëndetin, Poezi
Poezi

You cannot copy content of this page