Fri. May 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Poezi

Poezi për shiun

Shi, shi,
baba, shi,
kush të thirri “baba” ty?
Shi, shi,
baba shi,
plaka nuk është në mulli…

Shi, shi, baba shi,
çelën lulet përsëri,
harliset bari në lëndina,
po na dehin trëndëlinat,
plasi gonxhet trëndafili,
s’mbahet dot, këndon bilbili…

Shi, shi,
baba shi,
plaka nuk është në mulli,
me ne po kërcen në shi…
Shi, shi, baba shi,
e ngjall jetën përsëri…

You cannot copy content of this page