Mon. Jun 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Poezi

Poezi për Vjeshtën

Një sorrë në plep
tokë shumë fletë.Bujku në arë
Në tokë shumë farë.

Në qiell retë zi
Në tokë shumë shi.

Tash më shumë
Ka ujë në lumë.

– Poezi nga Halil Xani

Ese për Vjeshtën

You cannot copy content of this page