Fri. May 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Poezi

Poezi për xixëllonjën

Xixëllonjë

Mbrëmje vere, mbrëmje vonë,
xixa xixa, xixëllonjë.

Yje, xixa, meteorë,
vezullojnë, mbrëmjes, vonë.

Shkojnë dhe vijnë, vijnë dhe shkojnë,
xixa xixa, xixëllojnë.

Ndizen, shuhen, varg me drita,
xixa, ngjyra, ngjyra, xixa,

Në ëndrrën time, natën vonë,
xixëllon, një xixëllonjë.

You cannot copy content of this page