Fri. May 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Poezi

Poezia : Si një mjellmë e bardhë

Si një mjellmë e bardhë

Gjumë i ëmbël, gjumë i butë,
ja ngadalë po vjen,
mjellmë e bukur, mjellmë e bardhë,
ëndrra të rrëmben.

Mjellmë e bukur, mjellmë e bardhë,
në ëndrrat e tua,
lere hapur ti një shteg,
merrmë edhe mua.

Lere hapur ti një shteg,
do të vij ngadalë,
do t’í tund krahët lehtë,
tek ti mjellmë e bardhë.

Gjumë i ëmbël, gjumë i butë,
ja ngadalë po vjen,
vjen ngadalë gjumi yt,
fshehtas më rrëmben.

You cannot copy content of this page