Policia gjobit 93 qytetarë në Gjilan, s’ respektuan masat anti-Covid


e Kosovës gjatë 24 orëve të fundit në komunën e Gjilanit ka shqiptuar gjithsej 93 për ata që s’ respektuan anti-COVID.

Sipas policisë njësitet policore kanë asistuar inspektorët sanitar komunal edhe në kontroll të lokaleve hoteliere të cilat s’ kanë respektuar këto .

e Kosovës i thërret dhe apelon tek qytetarët që t’i respektojnë me përpikëri e ndërmarra nga ana e institucioneve të vendit që kanë vetëm një qëllim: mbrojtjen e shëndetit të qytetarëve tanë, në të kundërtën policia do të jetë e detyruar të veprojë komfor ligjit anti dhe të ndëshkoj të gjithë ata që bijën ndesh me këtë ligj”, thuhet në njoftimin e Policisë.

Në ndërkohë për shkelësit e masave kundër Koronavirusit gjatë 24-orëve të fundit janë gjobitur 820 qytetarë.

Kujtojmë që 18 qytete të Kosovës janë futur në Zonën e kuqe me rrezikshmëri të lartë nga .

The post Policia gjobit 93 qytetarë në Gjilan, s’ respektuan masat anti-Covid appeared first on Insajderi.

Postime të ngjashme