Pompat e karburanteve, ku mund të furnizoheni më së liri në Austri


loading...

Pasi çmimet e naftës dhe benzinës janë rritur muajve të fundit në Austri, ato tani kanë filluar të zbriten përsëri. Në Austri benzina dhe nafta janë nën 1 euro

E Mërkurë, 5 Gusht 2020 – 20:20
albinfo.at

Lajm i mirë për drejtuesit e automjeteve në Austri. Çmimet për një litër naftë ose benzinë janë sërish të lira. Në fillim të korrikut pompat e karburanteve kishin ngritur çmimet e tyre, por tani me lehtësimin e kufizimeve të koronavirusit, rrugët janë prapë përplot me automjete. Megjithatë shumë shoferë po përfitojnë nga kostot e ulëta të karburantit.

Gazeta oe24.at, ka përzgjedhur pompat më të lira në Austri të derivateve. Sipas këtij mediumi, në shumë vende të Austrisë, çmimi për litër është më pak se një euro. Vetëm në Salzburg, Tirol dhe Voralberg një litër benzinë kushton mbi një euro, përcjell Albinfo Austria.

Austri e Ulët

Diesel: 0.933 euro; Eni (3161 St. Veit a. D. Gölsen)

Benzin – Super: 0,972 euro; Eni (3161 St. Veit a. D. Gölsen)

Steiermark

Diesel: 0,938 EUR; Zbritje SB (8570 Bärnbach dhe 8583 Edelschroot)

Benzin -Super: 0,993 euro; A1 direkte (8700 Leoben), Turmöl Quick (8700 Leoben, 8020 Graz & 8792 St. Peter-Freinestein), M3 (8020 Graz & 8700 Leboen) dhe Pompa e Benzinës “Hofer” (8020 Graz & 8700 Leoben)

 Vjenë

Diesel: 0.954 euro; Strohmeier (1050 Vjenë)

Benzin -Super: 0.994 euro: Turmöl Quick (1100 Vjenë)

Kärnten

Diesel: 0.919 euro; Pompa e Benzinës Villach (9500 Villach, Rr. St.-Johanner-Rr. 20)

Benzin – Super: 0,969 euro; Pompa e Benzinës Villach (9500 Villach, Rr. St.-Johanner-Rr. 20)

Burgenland

Diesel: 0.959 EUR; Pompa e Benzinës “Ëelog Tankstelle” (7535 St. Michael)

Benzin -Super: 0,988 euro; Turmöl Quick (7551 Stegersbach)

Austri e Epërme

Diesel: 0.935 Euro: Avanti (4072 Alkoven)

Benzin – Super: 0.983 euro:  “Hofer” Tankstelle (4844 Regau & 4850 Timelkam), Avia Xpress (4850 Timelkam) dhe Avanti (4860 Lenzing)

Vorarlberg

Diesel: 0.969 euro: Stacioni i benzinës “Hofer” (6830 Rankëeil), Avanti (6850 Dornbirn), Eni (6850 Dornbirn) dhe BayËa (6923 Leuterach)

Benzin – Super: 1.039 euro; BayËa (6923 Lauterach)

Salzburg

Diesel: 0.939 euro; Stacioni i mbushjes së kullës (5204 Straßëalchen)

Benzin – Super: 1.003 euro: Stacioni i benzinës “Hofer” (5300 Hallëang)

 Tirol

Diesel: 0.969 euro; Stacioni i benzinës Gertl (6241 Radfeld)

Benzin – Super: 1,029 euro; Rissbacher (6230 Brixlegg)loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *