© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Prej kujt janë të ndërtuara nukleoproteinat ?

Nukleoproteinat janë të ndërtuara prej preoteinës së thjeshtë(histoneve) ose protaminave dhe grupit prostetik që paraqet njërin prej acideve nukleike: ADN ose ARN.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.