Shëndeti
Tue. Mar 28th, 2023
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kimia, Pyetje nga Kimia, Teste nga Kimia, Pyetje dhe përgjigje nga Kimia

Prej sa komponentëve përbëhen tretësirat ?

Tretësirat përbëhen prej dy komponentëve; tretësit dhe substancës së tretur.

You cannot copy content of this page