Presidenti Hashim Thaçi falë 7 të dënuar me burg


Me një dekret të veçantë Presidenti i vendit Hashim Thaçi ka shpallur faljen e të burgosurve.

Dekreti është nxjerrë me datë 28 të këtij muaji kurse na ai fitojnë 7 të burgosu të cilëve u janë falur nga 6 deri në tri vite burgim.

 

 

 

Falja është proces ku presidenti u fal të dënuarve një pjesë të burgimit për shak të sjelleve të mira gjatë vuajtjes së dënimit.

Në të kaluarën është raportuar që njerëz të lidhur me politikën kanë përfituar nga ky proces. Njëri nga ta ishte fotografuar duke pirë verë me kryetarin e PDK-së Kadri Veselin.

 

 

Personit që iu fal burgu nga Hashim Thaçi, pi shampanjë me Kadri VeselinLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Presidenti falë të dënuar për vrasje dhe njerëz që u arratisën nga drejtësia

Fri Jul 31 , 2020
Kallxo.com Platforma online www.kallxo.com është projekt i përbashkët i organizatave Internews Kosova, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese dhe Agjensionit Kundër Korrupsion, i mbështetur financiarisht nga Programi i Kombeve të Bashkuarapër Zhvillim UNDP. Platforma ofron mundësinë përtë gjithë qytetarët e Kosovës që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, […]