Wed. Oct 5th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Kuptimi i fjalës Prik

Çka është Prik ?

PRIK m.

Pjerrje. Shtëpi me prik shtëpi me çatitë pjerrët.

You cannot copy content of this page