Prishtina dhe Podujeva më së shumti raste me COVID-19 gjatë 24 orëve


ka shënuar më së shumti të infektuar me koronavirus në nivel komunash në .

78 raste janë shënuar në kryeqytet.

Përvec në , të infektuar ka edhe në komunat e tjera, 21 raste, 17 raste, 8 raste, Gjakovë 7 raste, 7 raste, Fushë- 6 raste, Drenas 5 raste, Ferizaj 5 raste, 5 raste, 4 raste, 3 raste, 3 raste, 2 raste, 2 raste, 2 raste, 2 raste dhe me nga një rast komunat , , Lipjan dhe Shtime.

Postime të ngjashme