Prishtinë – Çiklisti goditet nga vetura

loading...

Faqja ‘Vrojtuesit e Lagjes’, me anë të një postimi në Facebook ka njoftuar se një çiklist ëshjtë goditur nga një veturë tek Banesat e Bardha në Prishtinë.

“Shërim të shpjetë personit me biçikletë që u goditë pak më parë nga vetura tek Banesat e Bardha. Prishtina është qytet i betonjerkave dhe kamionëve, jo i biçikletave fatkeqësisht,” janë shprehur në njoftim.

Sipas tyre kjo ka ardhur si pasojë e rrugës së shtuar rishtaz, pa cilësi, pa shënjim, pa shtigje dhe siguri.

 

 loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *