Sat. May 21st, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

Procesi i sintezësARN-së nga ADN quhet:

A. replikim
B. translatim
C. hibridizim
D. transkriptim

Shih edhe : Teste nga Biologjia

Leave a Reply