Mon. May 16th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Pse dua të studioj mjekësi në Mbretërinë e Bashkuar?

Mbretëria e Bashkuar ka një traditë të gjatë të edukimit të studentëve të mjekësisë nga e gjithë bota. Mjekët e trajnuar në Mbretërinë e Bashkuar praktikojnë mjekësinë globalisht dhe njihen për aftësitë e tyre praktike klinike, aftësinë intelektuale dhe cilësitë personale si profesionalizmi dhe dhembshuria.