Sun. Jul 3rd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Biologjia , Teste nga Biologjia

Pse është kaq i rëndësishëm ribozomi?

Ribozomi është një strukturë komplekse makromolekulareqelizë e cila është e përfshirë në procesin e translatimit. Ky është një funksion thelbësor i të gjitha qelizave të gjalla, duke lejuar prodhimin e proteinave dhe të të gjitha llojeve të strukturave biologjike.

You cannot copy content of this page