© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Pse kam kruarje në të gjithë trupin?

Kruajtja në të gjithë trupin mund të jetë një simptomë e një sëmundjeje themelore, të tilla si sëmundje të mëlçisë, sëmundje të veshkave, anemia, diabeti, probleme të tiroides, mieloma e shumëfishtë ose limfoma. Çrregullime nervore. Shembujt përfshijnë sklerozën e shumëfishtë, nervat e shtypur dhe herpes zoster. Kushtet psikiatrike.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.