© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

Pse kemi dhimbje barku gjatë ciklit menstrual ?

Gjatë periudhës tuaj menstruale, mitra juaj tkurret për të ndihmuar në nxjerrjen e mukozës së saj.

Substancat hormonale (prostaglandinat) të përfshira në dhimbje dhe inflamacion shkaktojnë kontraktimet e muskujve të mitrës.

Nivelet më të larta të prostaglandinave shoqërohen me dhimbje më të rënda menstruale.Dhembje barku, Pyetje dhe Përgjigje

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.