Sun. May 22nd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Pse kemi një apendiks ose zorrë qorre?

I gjithë trakti tretës ndihmon në sistemin tonë imunitar, por disa shkencëtarë dhe mjekë mendojnë se apendiksi mund të jetë një vend ku trupi ynë mund të ruajë disa lloje të shëndetshme të baktereve të zorrëve, të cilat përndryshe mund të ndryshohen ose ndryshohen gjatë një sëmundjeje të zorrëve ose me përdorim të tepruar të antibiotikëve.