Fri. Aug 19th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Pse kemi zhurmë?

Kur një objekt vibron, ai shkakton ndryshime të lehta në presionin e ajrit. Këto ndryshime të presionit të ajrit udhëtojnë si valë nëpër ajër dhe prodhojnë zë.

You cannot copy content of this page