Tue. May 24th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Pse kruhet hunda ?

Shumë njerëz kanë alergji si ndaj substancave të brendshme dhe të jashtme, të tilla si puçrrat e kafshëve shtëpiake, poleni dhe marimangat e pluhurit.

Alergjitë mund të jenë sezonale ose të zgjasin gjatë gjithë vitit. Ato mund të shkaktojnë një inflamacion irritues në hundën tuaj që mund t’ju japë një ndjesi kruajtjeje.