Tue. May 24th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Pse më dhemb syri ?

Pse kam dhimbje të syrit ?

Dhimbja sipërfaqësore zakonisht shkaktohet nga acarimi nga një objekt i huaj, infeksioni ose trauma.

Shpesh, kjo lloj dhimbje sysh trajtohet lehtësisht me pika në sy ose me pushim.

Dhimbja e syrit që shfaqet më thellë brenda syrit mund të jetë dhimbje therrëse ose pulsuese. Kjo lloj dhimbje syri mund të kërkojë trajtim më të thelluar.