Wed. Dec 1st, 2021
Pyetje dhe Përgjigje

Pse më kruhen këmbët gjatë natës?

Shkaqe të lidhura me shëndetin

Së bashku me ritmet natyrale cirkadiane të trupit tuaj, një sërë kushtesh të ndryshme shëndetësore mund të shkaktojnë që lëkura të kruhet të përkeqësohet gjatë natës.

Këto përfshijnë: sëmundjet e lëkurës si dermatiti atopik (ekzema), psoriasis dhe urtikariet. insekte si zgjebe, morra, insekte dhe krimba.