© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Pse jam më tërheqëse tek i dashuri kur kam perioda?

Studime të shumta kanë arritur në përfundimin se burrat i shohin gratë më tërheqëse gjatë ovulacionit. Kjo është një herë në muaj që vezoret lëshojnë një vezë gati për fekondim. Pra, është koha kur gratë janë më pjellore, dhe burrat duket se janë të programuar biologjikisht për ta kuptuar këtë.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.