© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Pse na kruhet dora ?

 

Ndonjëherë kruajtja e pëllëmbëve të duarve është rezultat i ekspozimit të përsëritur ndaj një irrituesi ose kimikati që përfundimisht rezulton në një reaksion alergjik. Ky quhet dermatiti i kontaktit.

Një reaksion alergjik mund të shfaqet 48 deri në 96 orë pas kontaktit me një alergjen.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.