Thu. Jul 7th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

Disa persona kanë shumë më shumë të ftohtë se të tjerët, e për këtë gjë janë disa arsye.

Ju mund të keni anemi

Anemia është një gjendje shëndetësore, që ju bënë të ndjeni shumë të ftohtë, sidomos tek këmbët dhe duart. Anemia bllokon qelizat e kuqe të gjakut që shpërndajnë oksigjenin tek organet e tjera.

s’ flini sa duhet

Gjumi i mirë është shumë i rëndësishëm për të rregulluar temperaturën e trupit, e nëse keni të ftohtë, arsyeja mund të jetë edhe pagjumësia.

Keni qarkullim të dobët të gjakut

Një prej arsyeve që ndjeni të ftohtë, është pikërisht qarkullimi i dobët i gjakut andaj ajo që ju duhet të bëni është që të kontrolloheni tek mjeku. /Familja Jone

Leave a Reply

You cannot copy content of this page