Mon. Jun 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

[ad_1]

Divorci është proces i vështirë, por kur gjërat bëhen të padurueshme ndarja është i vetmi opsion.

Në një artikull të Bright Side, tregohen anët pozitive që gratë i përjetojnë pas ndarjes.

Jeta juaj bëhet më e lehtë

Natyrisht që do të ketë momente, kur do të ndiheni e pashpresë. Blogerja, Margaret Jacobsen, në një artikull me titullin ‘Cfarë mësova për vetën, pas divorcit’ – shpjegon se si bëhesh një person më i fortë, ditë pas dite.

Kupton që jeta bëhet më e lehtë për fëmijët tuaj

Jacobsen shton që para se të divorcohej tërë kohën ishte e shqetësuar për fëmijët e saj. Ajo shton që fëmijët mësohen shpejtë me ‘normalitetin e ri’.

[ad_2]

Leave a Reply

You cannot copy content of this page