Mon. Aug 8th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Pse papritmas më bien kaq shumë flokë?

Shkaqet e mundshme të rënies së flokëve përfshijnë stresin, dietën e dobët dhe kushtet themelore mjekësore.

Të gjithë përjetojnë rënien e flokëve dhe kjo i ndodh secilit prej nesh çdo ditë.

Shumica e njerëzve humbin 50 deri në 100 qime në ditë si pjesë e këtij cikli natyral, më shumë në ditët kur lani flokët.

You cannot copy content of this page