© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Pse paraqiten aneurizmat ?

Në shumicën e rasteve aneurizma pasqyron hollimin gradual të arteries si rezultat i hipertensionit kronik ose i arteriosklerozës.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.