© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Pse periodat kanë erë të keqe?

Aroma e fortë ka të ngjarë për shkak të daljes së gjakut dhe indeve nga vagina së bashku me bakteret.

Është normale që vagina të ketë baktere, megjithëse sasia mund të luhatet.

Era e “kalbur” që rezulton nga bakteret e përzier me rrjedhën menstruale nuk duhet të jetë mjaft e fortë që të tjerët ta zbulojnë.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.