Tue. May 24th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Pse qentë hanë bar ?

Qentë kanë nevojë për ushqime të papërpunuara në dietën e tyre dhe bari është një burim i mirë fibrash.

Mungesa e ushqimeve të papërpunuara ndikon në aftësinë e qenit për të tretur ushqimin dhe për të nxjerrë jashtëqitje, kështu që bari mund të ndihmojë në të vërtetë funksionet e tyre trupore të funksionojnë më mirë.