Thu. Jun 30th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Qepaok

Pse qepët e parandalojnë kancerin ?

Qepët janë ndër burimet më të pasura ushqimore të një lënde ushqyese të quajtur kuercetin, e cila njihet se ndalon aktivitetin ose krijimin e elementeve që shkaktojnë kancer.

Një dietë e pasur me kuercetinë është shoqëruar me një rrezik më të ulët të zhvillimit të kancerit të mushkërive.

Qepët përmbajnë komponime organike të squfurit.

You cannot copy content of this page