Wed. Dec 1st, 2021
Pyetje dhe Përgjigje

Pse shfaqet kruarja e këmbëve ?

Sëmundjet e lëkurës që shkaktojnë kruajtjen e këmbëve përfshijnë: dermatiti alergjik i kontaktit, i cili mund të shkaktohet nga diçka si detergjenti i ri i rrobave. këmbët e atletit, ose tinea pedis (infeksion mykotik), dermatit atopik.