© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Pse skuqet lëkura ?

Skuqja ndodh si rezultat i rritjes së qarkullimit të gjakut.

Sa herë që ka më shumë rrjedhje gjaku në një zonë të lëkurës (si p.sh. faqet tuaja), enët e gjakut zmadhohen ose rriten për të kompensuar. Ky zmadhim është ai që i jep lëkurës efektin e “skuqjes”.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.