Tue. May 24th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Pse sytë më kruhen ?

Alergjitë e syve, qofshin ato sezonale apo gjatë gjithë vitit, janë shpesh shkaku i kruajtjes së syve. Këto alergji mund të shkaktohen nga poleni ose zbokthi apo çimet e kafshëve shtëpiake.

Irituesit si pluhuri dhe tymi, ose produkte të tilla si locione, kozmetikë ose solucione për lente kontakti mund të shkaktojnë gjithashtu simptoma të ngjashme me ato të alergjive të syve.