Hën. Jan 24th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Pse të studioni në SHBA jo në vende të tjera?

Studimi në një universitet në Shtetet e Bashkuara do t’ju ofrojë shumë mundësi që nuk do t’i gjeni në vende të tjera.

Falë sistemit tonë liberal dhe programeve të forta STEM, SHBA prodhon studentë që janë të arsimuar mirë në shumë disiplina.