Tue. May 24th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Pse urina ime është e kuqe sot?

Për më tepër, urina e kuqe mund të jetë shenjë e gurëve në veshka, infeksioneve të traktit urinar, lëndimeve, sëmundjeve të mëlçisë, çrregullimeve të koagulimit të gjakut ose kushteve të tjera mjekësore.

Panxhari dhe manaferrat dihet se e bëjnë urinën e një personi të bëhet e kuqe.

Urina, Pyetje dhe Përgjigje