© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Pse urina ime është ngjyrë portokalli edhe pse pi ujë?

Ndoshta shkaku më i zakonshëm i urinës portokalli është thjesht mungesa e ujit të mjaftueshëm. Kur është shumë e përqendruar, urina juaj mund të ndryshojë nga e verdha e errët në portokalli. Zgjidhja është të pini më shumë lëngje, veçanërisht ujë. Brenda disa orësh, urina juaj duhet të kthehet në një nuancë midis të verdhës së lehtë dhe të pastër.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.