© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Pse zhurma është e keqe për shëndetin?

Është vërtetuar se ekspozimi ndaj zhurmës rrit rrahjet e zemrës dhe presionin e gjakut, gjë që mund të çojë në rritje të presionit të gjakut dhe përqendrimeve të glukozës në gjak.

Rrjedhimisht, zhurma mund të çojë në hollimin e arterieve nga depozitat e yndyrës, gjë që rrit rrezikun e sulmeve në zemër dhe goditjeve në tru.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.