Mon. May 16th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Çka është Psikologjik

Kuptimi i fjalës Psikologjik ?

 

PSIKOLOGJIK mb.

1. Që ka të bëjë me psikologjinë si shkencë, që i përket psikologjisë, i psikologjisë. Metodë (analizë) psikologjike.

2. Që ka të bëjë me veçoritë psikike të një njeriu a të një grupi njerëzish; që ka të bëjë me psikikën e një njeriu, psikik. Gjendja psikologjike. Bota psikologjike e fëmijëve.